Tällä lomakkeella voit lähettää meille ehdotuksesi Ilmastorahaston rahoituskohteeksi.

Pyydämme täyttämään lomakkeen huolellisesti, sillä teemme sen perusteella ensimmäisen arvion rahoitusehdotuksen sopivuudesta Ilmastorahaston rahoituskohteeksi. Suosittelemme käyttämään Google Chrome-selainta lomakkeen täyttämisessä. Kaikki lukutiedot tulee täyttää numeroina euron tarkkuudella, esimerkiksi 12 miljoona euroa täytetään muodossa 12 000 000.

Täytäthän kaikki tähdellä * merkityt kentät. Lomakkeen tietojen on tarkoitus antaa perusymmärrys rahoituskohteesta ja sen sopivuudesta Ilmastorahaston rahoituskriteeristöön jatkoarviointia varten. Vastaathan kysymyksiin ytimekkäästi (maks. 100 sanaa per kysymys). Voit halutessasi ladata liitetiedostoja PDF-muodossa (maks. 50 MB) täydentämään vastauksia.

Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse viimeistään viikon kuluttua lomakkeen lähettämisestä. Lomakkeen täyttämiseen liittyvissä teknisissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostitse info@ilmastorahasto.fi

Lisätietoa Ilmastorahaston rahoituskriteereistä Ilmastorahaston nettisivuilta.

PERUSTIEDOT HAKIJAORGANISAATIOSTA
https://…
PERUSTIEDOT RAHOITUSKOHTEESTA
Haetaanko rahoitusta suoraan hakijaorganisaatiolle? Esimerkiksi ei haeta, jos rahoituskohteena on projektiyhtiö, jonka taustalla on useita eri organisaatioita.
Jos eri kuin hakijaorganisaation kuvaus.
Anna vastaus euron tarkkuudella (esimerkiksi 5 miljoona euroa täytetään muodossa 5 000 000).
Anna vastaus euron tarkkuudella (esimerkiksi 5 miljoona euroa täytetään muodossa 5 000 000).
Kuvaa tämän hetken tilanne rahoitusneuvotteluista (esim. pankit, sijoittajat, EU-rahoitus, muu julkinen).
Kuvaile vapaasti mihin tarkoitukseen haettavaa rahoitusta käytetään.
Anna vastauspäivämäärä esimerkiksi kvartaalin tarkkuudella: Q1=01.01.YYYY, Q2=01.04.YYYY, Q3=01.07.YYYY, Q4=01.10.YYYY.
ILMASTORAHASTON KYNNYSEHDOT RAHOITUKSELLE
Kuvaile rahoituskohteen liiketoiminnan kehitystä seuraavien vuosien aikana. Milloin odotatte rahoituskohteen saavuttavan itsensä kannattelevan tason, ellei tämä ole jo toteutunut? Mikä on liikevaihtoennuste tälle vuodelle ja kolmen vuoden päähän?
Miksi Ilmastorahaston rahoitus on tärkeää rahoituskohteelle? Ilmastorahaston rahoitusosuuden tulee tarjota rahoituskokonaisuuksille todennettavissa olevaa lisäarvoa, esimerkiksi niin, että hankkeet ja niiden vaikutukset voivat toteutua aikaisemmin tai laajemmassa mittakaavassa kuin ilman Ilmastorahaston osallistumista.
Läpäiseekö rahoituskohteen toiminta EU:n Do no significant harm -tarkastelun? Lisätietoa Ilmastorahaston nettisivulta.
YHTEYSTIEDOT
Syötä puhelinnumero muodossa +358 40 1234 567.
Liitteet (Yhteenlaskettu maksimikoko 50 MB)