Tällä lomakkeella voit ottaa meihin yhteyttä esitellen rahoituskohteesi, sekä perustella kohteen sopivuutta Ilmastorahaston rahoituskriteereihin. Lomakkeen tarkoituksena on antaa perusymmärrys rahoituskohteesta Ilmastorahaston tiimille sekä luoda hyvä pohja jatkokeskustelulle.

Täytäthän vähintään kaikki tähdellä * merkityt kentät ja vastaat kysymyksiin huolellisesti ja ytimekkäästi (maks. 100 sanaa per kysymys). Voit halutessasi ladata liitetiedostoja PDF-muodossa (maks. 50 MB) täydentämään vastauksia. Suosittelemme käyttämään Google Chrome-selainta lomakkeen täyttämisessä. Kaikki lukutiedot tulee täyttää numeroina euron tarkkuudella, esimerkiksi 12 miljoona euroa täytetään muodossa 12 000 000.

Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse noin viikon sisällä lomakkeen lähettämisestä. Lomakkeen täyttämiseen liittyvissä teknisissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostitse: info@ilmastorahasto.fi

Lisätietoa Ilmastorahaston rahoituskriteereistä Ilmastorahaston verkkosivuilta.

PERUSTIEDOT HAKIJAORGANISAATIOSTA
https://…
PERUSTIEDOT RAHOITUSKOHTEESTA
Haetaanko rahoitusta suoraan hakijaorganisaatiolle? Esimerkiksi ei haeta, jos rahoituskohteena on projektiyhtiö, jonka taustalla on useita eri organisaatioita.
Jos eri kuin hakijaorganisaation kuvaus.
Anna vastaus euron tarkkuudella (esimerkiksi 5 miljoona euroa täytetään muodossa 5 000 000).
Anna vastaus euron tarkkuudella (esimerkiksi 5 miljoona euroa täytetään muodossa 5 000 000).
Kuvaa tämän hetken tilanne rahoitusneuvotteluista (esim. pankit, sijoittajat, EU-rahoitus, muu julkinen).
Kuvaile vapaasti mihin tarkoitukseen haettavaa rahoitusta käytetään.
Anna vastauspäivämäärä esimerkiksi kvartaalin tarkkuudella: Q1=01.01.YYYY, Q2=01.04.YYYY, Q3=01.07.YYYY, Q4=01.10.YYYY.
ILMASTORAHASTON KYNNYSEHDOT RAHOITUKSELLE
Kuvaile rahoituskohteen liiketoiminnan kehitystä seuraavien vuosien aikana. Milloin odotatte rahoituskohteen saavuttavan itsensä kannattelevan tason, ellei tämä ole jo toteutunut? Mikä on liikevaihtoennuste tälle vuodelle ja kolmen vuoden päähän?
Miksi Ilmastorahaston rahoitus on tärkeää rahoituskohteelle? Ilmastorahaston rahoitusosuuden tulee tarjota rahoituskokonaisuuksille todennettavissa olevaa lisäarvoa, esimerkiksi niin, että hankkeet ja niiden vaikutukset voivat toteutua aikaisemmin tai laajemmassa mittakaavassa kuin ilman Ilmastorahaston osallistumista.
Läpäiseekö rahoituskohteen toiminta EU:n Do no significant harm -tarkastelun? Lisätietoa Ilmastorahaston verkkosivuilta.
YHTEYSTIEDOT
Syötä puhelinnumero muodossa +358 40 1234 567.
Liitteet (Yhteenlaskettu maksimikoko 50 MB)